Hotels

Leiden is een prachtige stad. Er is zoveel te zien, dat Leiden niet in een dag te ontdekken valt. Als je Leiden echt wilt meemaken, kan een overnachting bijna niet uit blijven. Na een heerlijke dag Leiden verkennen, kun je terugkeren in het hotel om daar te genieten van een heerlijk diner, waarna je ’s avonds Leiden weer in kunt gaan. Je hoeft niet op de tijd te letten omdat je weer op tijd naar huis hoeft, je kunt gewoon lekker ontspannen in de stad rondlopen.

Verschillende hotels

In het centrum van Leiden zijn verschillende hotels te vinden. Van sfeervolle familiehotels, tot grote en bekende hotelketens die in het hele land te vinden zijn. Het voordeel van een hotel in het centrum is dat je alles bij de hand hebt en dat je niet ver hoeft te lopen om iets moois te zien. Via internet kun je de verschillende hotels vergelijken en een keuze maken voor een hotel dat bij je past. Er zijn meerdere hotels te vinden in verschillende prijsklassen. Als je van luxe houdt, dan zal je wat duurder uit zijn, maar als je het liever wat goedkoper hebt, dan is dat ook mogelijk. Qua prijs-kwaliteit vergelijking zijn de hotels allemaal zeer goed.

Het is natuurlijk prachtig om te overnachten in een prachtig oud hotel en het oude Leiden op die manier te mogen beleven, maar als je toch meer van modern houdt, dan is daar ook een mouw aan te passen. Leiden biedt qua hotels voor elk wat wils. Dus als je erover denkt om een dagje Leiden te gaan doen, zou je ook over een paar dagen Leiden kunnen denken. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor iedereen iets te doen.